menu MENU
King Royal Furniture
Stylowe meble Amerykańskie
ZPM Concordia
Zakład produkcji mebli
WFM Kuchnie
Meble kuchenne na wymiar
Ditta Polska Tychy

forum

forum

wątek forum

star_borderprint

Kosmiczne meble kuchenne

Wojtek2021-05-10Wyświetlenia: 6221 Zdjęcia: 3
Załączam kosmiczne meble kuchenne, trochę bardziej przypominające meble ze Star Treka niż kuchni przeciętnej Pani domu. Dowód na to, że w designie mebli kuchennych można pójść o krok dalej, choć idąc za daleko można dojść do granicy, że wnętrze domu ni jak nie będzie pasowało do kuchni.

ID: 251
forum Kosmiczne meble kuchenneforum Kosmiczne meble kuchenne

powrót chevron_left

Re: Kosmiczne meble kuchenne
Grzegorz2014-07-28
No nieźle kosmiszczne re aranżaacje. . . . a ja myślałem, że już mnie nic z futurystycznych mebli nie zaskoczy a jednak. . . . Trzeba przyznać, że rozwiązania są nie tylko kreatywne, bardzo oryginalne i nowoczesne, ale też bardzo praktyczne – i to się chwali. Więc powiem szczerze – chętnie bym tak swoją kuchnię urządził!

Grzegorz2014-07-28
No nieźle kosmiszczne re aranżaacje. . . . a ja myślałem, że już mnie nic z futurystycznych mebli nie zaskoczy a jednak. . . . Trzeba przyznać, że rozwiązania są nie tylko kreatywne, bardzo oryginalne i nowoczesne, ale też bardzo praktyczne – i to się chwali. Więc powiem szczerze – chętnie bym tak swoją kuchnię urządził!

Olo2014-06-04
Zobaczcie te meble kuchenne też naprawdę kosmiczne

Mirella2014-05-16
takie kuchnie rzeczywiście przypominają wnętrze statku kosmicznego, ale wydaje mi się, że jak ktoś decyduje się na tak nowoczesne kuchnie z kosmosu, to pozostałe pomieszczenia są również w podobnym stylu. Kuchnie w bieli i czerni podobnie jak łazienki zawsze będą kojarzyć się nam z elegancją, prostym stylem i nowoczesnością.

Może to Cię zainteresuje:
 Nowoczesne meble kuchenne, kuchnie na wymiar, inne nietypowe meble
usługinowoczesne meble kuchenne
Oferujemy kompleksową realizację mebli kuchennych wysokiej jakości w każdym stylu. Dodatkowo wykonujemy również wszelkie inne meble do zabudowy mieszkania jak ...
Prostota i elegancja
forumnowoczesne meble kuchenne
Co sądzicie o kuchni w prostym stylu skandynawski?
Nowoczesne meble kuchenne
artykułynowoczesne meble kuchenne
Nowoczesne meble kuchenne - rewolucja w projektowaniu przestrzeni kulinarnej Nowoczesne meble kuchenne definiują nowy standard funkcjonalności, estetyki i ...
Nowoczesne meble kuchenne, jakie kryterium przyjąć?
Nowoczesne meble kuchenne - kompleksowy przewodnik po kryteriach wyboru Wybór nowoczesnych mebli kuchennych to jedna z najważniejszych decyzji ...
Nowoczesne meble kuchenne w kuchni
Nowoczesne meble kuchenne w kuchni – Rewolucja funkcjonalności i designu Współczesne projektowanie kuchni przechodzi prawdziwą rewolucję, w której nowoczesne ...
Nowoczesna kuchnia jak marzenie
Nowoczesna kuchnia jak marzenie - przekształć swoją przestrzeń w kulinarny raj Marzenie o nowoczesnej kuchni jak z najlepszych ...
Nowoczesne meble kuchenne
Nowoczesne meble kuchenne – Rewolucja w projektowaniu przestrzeni kulinarnej Współczesne trendy w aranżacji wnętrz stawiają kuchnię w centrum uwagi ...
Nowoczesna kuchnia
Nowoczesna kuchnia – Przestrzeń, która łączy funkcjonalność z najnowszymi trendami Nowoczesna kuchnia to znacznie więcej niż tylko miejsce przygotowywania ...
Luksusowe nowoczesne kuchnie
Luksusowe nowoczesne kuchnie – Synonim elegancji i zaawansowanych technologii Luksusowe nowoczesne kuchnie to przestrzenie, które łączą najwyższe standardy jakości ...
Jakie są nowoczesne rozwiązania technologiczne w meblach kuchennych?
Nowoczesne rozwiązania technologiczne w meblach kuchennych rewolucjonizują sposób, w jaki funkcjonujemy w jednym z najważniejszych pomieszczeń domu. Według najnowszych danych ...
Klasyczne meble kuchenne czy nowoczesne meble?
Klasyczne meble kuchenne czy nowoczesne - wieczny dylemat przy wyborze stylu Wybór między klasycznymi meblami kuchennymi a nowoczesnymi ...
Meble kuchenne w nowoczesnym stylu
Meble kuchenne w nowoczesnym stylu - elegancja funkcjonalności w XXI wieku Meble kuchenne w nowoczesnym stylu definiują współczesne ...
Kuchnie w nowoczesnym stylu
Kuchnie w nowoczesnym stylu – Perfekcyjne połączenie funkcjonalności z eleganckim designem Kuchnie w nowoczesnym stylu to przestrzenie, które definiują ...
Kuchnia przyszłości zaprezentowana na EuroCucina 2018
videonowoczesne meble kuchenne
Przyszłość kuchni: innowacyjne rozwiązania z EuroCucina 2018 Nowoczesna kuchnia to dziś coś więcej niż tylko miejsce do przygotowywania posiłków. To ...
Minimalistyczny design
forumnowoczesne meble kuchenne
Biała naprawdę minimalistyczna kuchnia