menu MENU

forum

forum

wątek forum

star_borderprint

Kuchnia jak marzenie

Marek2023-01-11Wyświetlenia: 9549 Zdjęcia: 2
Sam oceń!
forum Kuchnia jak marzenie

ID: 214

powrót chevron_left

Re: Kuchnia jak marzenie
Grzegorz2015-10-07
Bardzo ładna ale dla mnie za mało przytulna, zbyt dużo błysku - wolę po prostu naturalne wykończenia

Gregor2015-03-09
Druga kuchnia jest piękna !! :) Choć trochę za duzo swiatla jak dla mnie...

Bart2012-05-06
to ja wolę kuchnie bardziej nowoczesne

Może to Cię zainteresuje:

Zielona kuchnia
forumaranżacja kuchni
Futurystyczny, przyjazny, jasny, kolorowy i zdrowsze, czystszy i bardziej ekologiczny styl życia jest tym, co jest dziś najmodniejsze w każdej ...
Zasłony do kuchni
forumaranżacja kuchni
Kolorowe zasłony kuchenne mogą bardzo ożywić kuchnię, nadać jej kolorytu i wyrazu. Pięknie mogą wyglądać roślinki na oknie w którym ...
Zioła w kuchni
forumaranżacja kuchni
Bardzo sprytne umieszczenie wielu sadzonek ziół w kuchni, zawsze pod ręką zawsze świeże
Nietypowa zabudowa kuchni
artykułyaranżacja kuchni
Nie zawsze decydując się na kupno jakiegoś mieszkania lub domu mamy możliwość otrzymania czegoś, co w stu procentach odzwierciedlałoby nasze ...
Klasyka z Bronksu
forumaranżacja kuchni
Klasyczna Kuchnia z New York
Zielona kuchnia
forumaranżacja kuchni
Post poświęcony zielonej kuchni. Taka kuchnia ma inspirować do zdrowego stylu zycia, ze względu na żywy witalny kolor, a także ...
Kuchenna spiżarnia
forumaranżacja kuchni
Niesamowite rozwiązanie kuchennej spiżarni, niestety możliwe zbudowanie jej jest tylko w domku jednorodzinnym. Choć zastosowanie ułożenia półek na około jest ...
Kuchnia przed i po
forumaranżacja kuchni
Czekam na opinie, jak wyszła kuchnia
Kuchnia orientalna
forumaranżacja kuchni
Szukam tego typu mebli kuchennych w stylu orientalnym, ma może ktoś jakieś doświadczenie z tego typu meblami?
Zielona kuchnia
forumaranżacja kuchni
Zielona kuchnia jak widzę raz jeszcze
Tapety w kuchni
forumaranżacja kuchni
Zostaw tapet i fototapet użytych w kuchni
Rośliny w kuchni
forumaranżacja kuchni
Parapety przy oknach w kuchni nie są tam tylko dla zabawy; są one doskonałym miejscem do uprawy ziół i być ...